• DK
  • GB

Firmaprofil

Vi er en veletableret og struktureret virksomhed, med speciale inden for salg og distribution af befæstelse, til alle grene af den danske industri.

Vi er en dynamisk og fleksibel organisation med en lang historie bag os, hvilket betyder, at vi har meget at tilbyde vores kunder.

Vi ser det som vores opgave, at øge lønsomheden hos vores kunder, når de handler med os. Vi vil derfor, i samarbejde med vores kunder, tilpasse samarbejdsformen, så den matcher den enkelte kundes behov.

Vi ser vores medarbejdere som en vigtig ressource, og har et stabilt team, der med know-how og mange års erfaring, er klar til at yde en ekstra indsats for at give den bedste vejledning og service.

Vi blev i november 2017 certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015, hvilket betyder, at vores kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftalte kvalitetskrav.

Vi samarbejder med en række anerkendte, internationale leverandører, der kan efterleve kravene til kvalitet, leveringssikkerhed m.m.

Vores effektive logistik og distribution giver, sammen med vores geografiske placering, de bedste muligheder for hurtig og præcis levering - og gør os til et vigtigt led i vores kunders forsyningskæde.

Vi er bevidste om vores ansvar overfor kunder, samfundet og medarbejdere.