Historie

Det hele begyndte hjemme i garagen i Hørby Skoleby 

I 1967 vendte en ung Poul-Anker Johansen hjem efter et ophold i Grønland. Efter hjemkomsten fik han ideen til at etablere sig med salg af autotilbehør, reservedele og værktøj – dette blev starten til PAJO A/S.


Poul-Anker, eller PAJO som han snart blev kaldt i daglig tale, kørte landevejene tynde, og skabte allerede dengang den kultur, som stadig er bærende i Pajo-Bolte den dag i dag - service, service og service!

Kundegruppen udvidede sig til også at omfatte industri og fremstillingsvirksomheder, og PAJO voksede med tiden til en virksomhed med mere end 100 ansatte, og afdelinger i Aalborg, Hadsund og Randers.

I 2003 sælger Poul-Anker den del af PAJO - gruppen, som forhandler autotilbehør, reservedele og forbrugsprodukter, til svenske MECA.

Pajo-Bolte indgik ikke i handlen, og alt i mens at MECA på grund af tidernes ugunst få år efter valgte at lukke i Hobro, voksede Pajo-Bolte sig stadig større. Syv ansatte blev snart til flere, og en af dem, der fik tilbud om et job et par år senere, var sønnen Lars Johansen.

Herfra starter en markant ekspansion de kommende år, fortsat med udgangspunkt i en ægte servicekultur – hos Pajo-Bolte er fokus på at løse kundens opgave.

For Poul – Anker og Lars Johansen, er det helt grundlæggende at kunne levere varer til kunderne fra dag til dag, og den store ekspansion kræver med tiden et større lager.

Dette har skabt behov for flere udvidelser af lagerkapaciteten, og i dag har vi ca. 25000 forskellige produkter på lager til omgående levering, fordelt på 8000 kvm under tag, og mere end 8000 pallepladser samt utallige hyldemeter – og der kommer stadig mere til.

I dag er Pajo-Bolte en moderne virksomhed, med ca. 40 ansatte, og udviklingen fortsætter - senest blev vi i 2020 kåret som Succesvirksomhed af SparNord og BDO revision.

Og forresten, så kommer Poul-Anker stadig på kontoret hver dag – heldigvis.


Tidslinje

1967

En ung Poul-Anker får ideen til at sælge autotilbehør, reservedele og værktøj, og skaber PAJO A/S.

1972

Virksomheden sprænger rammerne i garagen og flytter i nyopførte lokaler på Lupinvej i Hobro.

1992

Poul-Anker etablerer Pajo-Bolte som en afdeling i PAJO-gruppen.

2003

Poul-Anker modtager et købstilbud fra svenske MECA på den del af PAJO-gruppen, som forhandler autotilbehør, reservedele og værktøj. Efter lange overvejelser sammen med familien beslutter han at sælge sit første livsværk.

2004

Pajo-Bolte flytter ind i nyopførte lokaler på Lupinvej 1 i Hobro.

2006

Som 2. generation af familien indtræder Lars Johansen som direktør i Pajo-Bolte A/S og overtager det daglige ansvar for virksomhedens drift.

2009

Vækst i salget kræver mere plads, og en tilbygning på 3.000 m2 tages i brug.

2016

Endnu en tilbygning på 2.000 m2 tages i brug.

2017

Pajo-Bolte bliver certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015.

2019

Rejsen imod eksportmarkedet begynder, og Pajo-Bolte igangsætter en salgsindsats rettet imod det nordiske marked.

2022

For at fremtidsikre virksomheden i et stærkt konkurrencepræget marked, vælger Poul Anker og Lars Johansen at sælge virksomheden til den internationale koncern BUFAB Group, og en ny og spændende rejse begynder for Pajo-Bolte A/S

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 og få afsendt samme dag

(Fredag inden kl. 14.00)

Fantastisk kundeservice

Personlig og faglig rådgivning

24 timers vagttelefon

Vi sidder klar, så du ringer bare!

© 2021 . Alle rettigheder forbeholdes . PAJO-Bolte