Om Pajo Bolte

 - Hos os er kunden altid i centrum

Pajo-Bolte A/S, er en veletableret virksomhed, som er specialiseret inden for salg og distribution af befæstelse, til alle grene af den danske konstruktions, montage, og fremstillings industri. Siden marts 2022 har vi været en del af den internationale befæstelseskoncern BUFAB Group.


Pajo-Bolte A/S, blev etableret i 1992 af Poul Anker Johansen, som en del af PAJO gruppen, og siden starten, har virksomheden været bygget op om en ægte servicekultur, hvor kunden altid er i centrum.

Siden marts 2022 har vi været en del af BUFAB Group, men det stadig sønnen Lars Johansen, som varetager den daglige ledelse af virksomheden, ligesom det er den stærke kultur, som Poul Anker Johansen har skabt, som præger dagligdagen, og sikrer et stærkt værdisæt.

Vi er i dag en moderne virksomhed, med godt 45 dygtige medarbejdere, der med know-how og mange års erfaring, er klar til at yde en ekstra indsats for at give den bedste vejledning og service.

Vi er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015, hvilket betyder, at vores kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftalte kvalitetskrav

På vores centrallager i Hobro, lagerfører vi mere end 25000 forskellige artikler, og vi er stolte af at en lang række danske virksomheder har valgt Pajo-Bolte A/S, som deres foretrukne samarbejdspartner indenfor befæstelse.

Vores effektive logistik og distribution giver, sammen med vores geografiske placering, de bedste muligheder for hurtig og præcis levering - og gør os til et vigtigt led i vores kunders forsyningskæde.

 

 

Kom med på rundtur i vores virksomhed

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 og få afsendt samme dag

(Fredag inden kl. 14.00)

Fantastisk kundeservice

Personlig og faglig rådgivning

24 timers vagttelefon

Vi sidder klar, så du ringer bare!

© 2021 . Alle rettigheder forbeholdes . PAJO-Bolte